Selecteer een pagina

Betaalopties

Er zijn twee manier om je tickets aan te schaffen:
bij voorkeur met PayPal, en via Tikkie / Betaalverzoek.

Als je tickets via PayPal betaald, dan loopt alles geautomatiseerd en hebben wij geen handmatig werk aan je reservering(en). Daarom heeft PayPal onze voorkeur en willen we je vragen om PayPal te gebruiken. Lukt dat niet of wil je dat echt niet, dan kan je een app sturen en krijg je een
Tikkie / Betaalverzoek.

Bij voorkeur betalen met PayPal
Deze betaalmethode heeft onze voorkeur, omdat het voor ons het minste werk is.
Hieronder lees je stap voor stap hoe je je PayPal-account inricht. Belangrijk om te weten, is dat PayPal ter controle twee kleine bedragen aan je overmaakt. Deze bedragen vul je vervolgens in op de betreffende pagina. Deze werkwijze zorgt ervoor dat het afronden van een account een dag extra kan duren.

Tikkie / Betaalverzoek
Stuur een app naar 06-18489822 (Martin Bobeldijk): vermeldt naam, datum, tijd, welk type baanhuur je kiest.
Je krijgt dan een appje met daarin een betaalverzoek en wij zetten een ticket op jouw account, zodat je zelf kan boeken en dus ook kan verschuiven als dat nodig is.

1. Aan de slag met paypal

Maak je eigen paypal account aan. Klik hiervoor op de button ‘Aan de slag’.

2. Vul alle gegevens in

Vul alle gevraagde gegevens in en bedenk een sterk wachtwoord. Verderop laten we zien hoe je tweestapsverificatie aanzet.

3. Vul het formulier in

Op dit nieuwe formulier vul je je telefoonnummer in en je adresgegevens. De eerste aanvinkmogelijkheid om ingelogd te blijven raden we af. Mocht je de nieuwsbrief willen ontvangen, dan kan je dat aanvinken. Vink in ieder geval de onderste optie aan.

4. Shoppen met paypal

In het nieuwe scherm kies je voor de optie ‘Shoppen met PayPal’. Deze optie zorgt ervoor dat je op onze website kunt betalen.

5. Koppel bankrekening

Vul hier je IBAN bankrekeningnummer in. PayPal zorgt er op die manier voor dat je kan betalen en dat het van je rekening wordt afgeschreven. Online en via de app kan je zien welke afschrijvingen er hebben plaatsgevonden. Het is ook mogelijk je creditcard te koppelen.

6. Accountpagina

Goed gedaan! Je hebt je bankrekening gekoppeld en je bent nu op de overzichtspagina van je account. Nog een paar stappen ter controle.

7. Bevestigen

Uiteraard wil PayPal controleren dat alles klopt en veilig is. Kijk daarom rechts onder in je scherm. Daar vind je een actie die je moet ondernemen: het bevestigen van je bankrekeningnummer. PayPal weet dan dat die echt van jou is.

8. Klaar voor bevestigen

Om zeker te weten dat de bankrekening van jou is, maakt PayPal geld naar je over. PayPal stort ter bevestiging twee kleine bedragen op je bankrekening.

9. Twee kleine bedragen

Deze twee bedragen zoek je op, omdat je ze voor de volgende stap nodig hebt. Het kan een dag duren voordat het op je bankrekening staat!

10. Controle van bedragen

Als je de bedragen weet, dan ga je naar je PayPal-account en klik je weer op bankrekening bevestigen (zie stap 6 en 7). Vervolgens vul je de twee bedragen in.

11. Gelukt!

Super goed. Je hebt de bedragen correct ingevuld. PayPal weet nu dat jij de eigenaar bent van de bankrekening. Je kan nu met je account betalen. Maar voordat we dat gaan doen, gaan we ons account nog veiliger maken.

12. Veilig inloggen

Nu je alles goed hebt geregeld, gaan we een extra beveiliging toevoegen. Dit is raadzaam voor ieder online account dat je hebt. Een vaak ingeboden beveiligingsoptie is tweestapsverificatie. Om dat in te stellen klikken op het tandwieltje rechts bovenin. Daarmee kom je op de pagina met instellingen.

13. Kies tweestapverificatie

Ga naar het tabblad VEILIGHEID en kies voor tweestapsverificatie. Naast je wachtwoord moet je dan voortaan ook nog een code invullen, voordat je kan inloggen.

14. SMS of verificatie-app

Kies de manier die jij het prettigst vindt. Als je kiest voor ‘Een code per sms sturen’ dan krijg je iedere keer dat je inlogt een code gesms’t die je naast je gebruikersnaam en wachtwoord moet invullen. Als je kiest voor ‘Een verificatie-app gebruiken’ dan heb je op je smartphone de verificatie-app van Google of Microsoft nodig. Deze app geneert een code waarmee je inlogt bij PayPal.

15. Betalen met PayPal

Je hebt je PayPal-account goed ingesteld. Je kan nu afrekenen bij Tennis Terschuur. Lees hier hoe je je online bij ons registreert en waar je online de tickets kan kopen. Als je aanklikt dat je tickets wilt kopen, dan kom je terecht bij dit betaalscherm van PayPal. Vul je gegevens in.

16. Controle per SMS

In dit voorbeeld hebben wij ingesteld dat we een sms-code willen ontvangen bij het inloggen en betalen. Dit bevestig je nog een keer extra. Daarna voer je de code in en kan je betalen.

Let even op dat het na betaling heel eventjes duurt voordat het ticket op je account is geplaatst.

17. Betaalscherm

Na het inloggen kom je direct op een pagina waar je de tickets voor Tennis Terschuur kunt afrekenen. Klik op ‘Nu betalen’ en je bent klaar. Voortaan kun je snel en eenvoudig je nieuwe tickets kopen.

18. Gefeliciteerd!

Gefeliciteerd! Alles is goed gegaan en je hebt je eerste tickets bij Tennis Terschuur gekocht. Heel veel plezier!

Geniet van een lekker potje tennis op onze professionele baan. Als er wat is, laat het ons weten.